Sexy GQ Magazine!

Modelja Gjermane Lena Grecke pozon per revisten “GQ” se bashku me te dashurin e saj futbollistin Sami Khedira. Per here te pare pozojne si cift per kete reviste me qene se deri ne veren e vitit 2011 nuk e kishin bere publike lidhjen e tyre. Me posht mund te shihni disa nga fotot qe jane bere dhe qe jane shume sexy.

[Source:gq-magazin.de]


Përgaditur nga: Gresa Vokshi