A Summer’s Tale’

Modelja nga Korea e Jugut Song Ju per Singles Kore Qershor 2012, paraqitet ne rubriken ‘A Summer’s Tale’ fotografuar nga Tae Woo dhe stilist Eun Ji Jung.