Abby Brothers për “Textile” Elizabeth & James koleksioni pranverë 2012

Për pranverë 2012, marka Elizabeth and James koleksioni “Textile” është sportive dhe shik. Ky koleksion është krijuar për të rinjët të cilë kanë stil të thjeshtë dhe relaksuese. E stiluar nga dizanjerët Ashley dhe Mary-Kate Olsen, modelja Abby Brothers prezanton këtë koleksion në mënyrë më të mire.