Alicia Kuczman per Elle Magazine Brazil, Shkurt 2012

Modelja Braziliane Alicia Kuczman (19 vjecare) fotografuar nga fotografi Manuel Nogueria per Revisten Elle Brazil shkurt 2012 dhe stiliste Rita Lazzarotti, e cila i jep nje pamje lindore, po ashtu duket nje avantazh i larte i modes te nje perdorimi te ngjyrave te guximshme dhe teksturave. Floket e ndritshme dhe grimi i cili eshte bere nga artisti Henrique Martins e bejne te duket perfekte.