Alisa Frolkina per Revisten Mojeh Maj/Qershor 2012

Modelja Ruse Alisa Frolkina per Revisten Mojeh Maj/Qershor 2012, paraqitet ne rubriken ‘Leucothea’ fotografuar nga Paul de Luna dhe stilist Bryan Marryshow.