Amanda Nørgaard per Elle Danimarke Maj 2012

Modelja Daneze Amanda Nørgaard per Elle Danimarke Maj 2012 paraqitet ne rubriken ‘The Trust Betrayed’ fotografuar nga Signe Vilstrup dhe stilist Mie Juel.