Amanda Norgaard per Cover Denmar Maj 2012

Danezja Amanda Norgaard per Cover Denmar Maj 2012, paraqitet ne rubriken ‘Flash Light’ fotografuar nga Tomas Flamer dhe stilist Sassie Bare.