American Beauty : A Book of Iconic Portraits, Spotlights Women Across the Land

Fotografja dhe po ashtu autorja e  librit thote: “Gjithmone eshte per lidhjen ndaj vendlindjes, veshjet dhe femren!!”… Libri i titulluar “AMERICAN BEAUTY” ka koleksion prej 110 fotografi te femrave “ne boten e tyre”. Pytja kryesore e saj eshte: “Si mund ti ze ato ne nje fotografi ne momentet e tyre te bukura dhe te verteta?!” dhe po ashtu “Kush jeni ju? Cka te shtyn perpara?  Cili eshte stili juaj? Ne cilen pjese te botes ndiheni si ne shtepi? Me posht mund te shihni disa nga fotot.

[Source: vogue.com]
Pergaditur nga: Drenusha Xharra