Angela Lindvall per Revisten Foam

Modelja dhe Aktorja Amerikane Angela Lindvall per Revisten Foam paraqitet ne rubriken ‘Home on the Rane’ fotografuar nga Hilary Walsh dhe stilist Gena Tuso