Anja Rubik July Issue for Vogue Russia

anja-rubik-vogue-russia-628x824

E huzauar nga mitologjia greke Anja Rubik duket e mrekullueshme ne rolin e ‘Medusa the Gorgane’ sesion i fotografuar nga Richard Bush per Vogue Russia July 2013- cover story

Një ikonë e lashtë që mbetet një nga figurat më të njohura të në mitologji greke, duke shfrytëzuar platformën e tij të modës , Bush na dërgon një mesazh të fuqizimit duke na treguar se bukuria e guximshme është diçka për të nderuar dhe respektuar jo për të pasur frikë.

 

anja-rubik-by-richard-bush-for-vogue-russia-july-2013-2-628x825anja-rubik-by-richard-bush-for-vogue-russia-july-2013-4-628x814 anja-rubik-by-richard-bush-for-vogue-russia-july-2013-5-628x814 anja-rubik-by-richard-bush-for-vogue-russia-july-2013-6-628x826 anja-rubik-by-richard-bush-for-vogue-russia-july-2013-8-628x814 anja-rubik-vogue-russia-3-628x815 anja-rubik-vogue-russia-5-628x814 anja-rubik-vogue-russia-8-628x808 anja-rubik-vogue-russia-9-628x807 anja-rubik-vogue-russia-11-628x806 anja-rubik-vogue-russia-13-628x407