Anna Selezneva për kampanjën Juicy Couture pranverë 2012 nga Inez & Vinoodh

Për kampanjën e fundit të Juicy Couture, Anna Selezneva është vajzë tipike e Beverly Hills. E fotografuar nga Inez van Lamsweerde dhe Vinoodh Matadin dhe me bashkëpunim me stilisten Melanie Ward, Anna është duke veshur veshje me ngjyrë të ndezura për sezonin e pranverës, të kombinuar ato me aksesorë shik.

Përgaditur nga: Edisa Shahini