Anouck Lepere S Moda Mars 2012

Modelja Belge Anouck Lepere paraqitet ne ‘Diosa Manga’ (Manga Goddess) per S Moda Mars 2012, fotografuar nga Satoshi Saikusa dhe stilist Isabel Moralejo.