Arizona Muse per Vogue Paris Mars 2012

Modelja Amerikane Arizona Muse paraqitet ne “Des Podiums” per Vogue Paris Mars 2012, fotografuar nga Inez & Vinoodh dhe stilist Emmanuelle Alt.