Balenciaga kampanja Pranvere/Vere 2012 nga Steven Meisel

Balenciaga kampanja Pranvere/Vere 2012, pozuan: Laura Kampman, Juliane Grüner, Rosie Tapner dhe Kirstin Liljegren fotografuar nga Steven Meisel, stilist Marie-Amélie Sauvé, floket Guido Palau dhe grimi Pat McGrath. Nje prezentim me ndryshe nga ato qe jemi mesuar te shohim ne kampanjat e tjera, Inspirimi per kete lloj prezentimi ishte nga artistja amerikane (kengetare, kompozitore etj) Patti Smith.