BCBG Max Azria | koleksioni para-vjeshte 2012

Cifti dhe dizanjerët të markës BCBG Max Azria – Max dhe Lubov Azria, koleksionin e fundit para-vjeshtë 2012 kanë prezantuar fustana të gjatë, me materiale te lehta, duke e emertuar koleksionin “Slavic soul meets bohemian spirit.

[photo source: style.com]

 

 

Pëgaditur nga: Edisa Shahini