Bekah Jenkins per Flare Qershor 2012

Amerikanja Bekah Jenkins per Flare Qershor 2012, paraqitet ne rubriken ‘Most Valuable Players’ fotografuar nga Chris Nicholls dhe stilist Elizabeth Cabral.