Beyoncé: Fierce, Fearless, Female

“oh, yes B you run the world!”…
Beyonce K. me nje paraqitje mbreselense ne shtate fotografite te cilat do ti shikoni ne vijim, fale dizenjatoreve te njohur: GIVENCHY, MARC JACOBS, LOUIS VUITTON, GUCCI, NINA RICCI dhe DAVID YURMAN. Por sigurisht, te gjitha keto kombinime mahnitesa i ka bere stilisti Alex White

[Source: wmagazine.com]
Përgaditur nga: Drenusha Xharra