Bo Don per Vision Kine Qershor/Korrik 2012

Holandezja Bo Don per Vision Kine Qershor/Korrik 2012, paraqitet ne rubriken ‘Unvertain Happiness’ fotografuar nga Boris Ovini dhe stilist Rich Aybar.