BORN TO DIE Ready to Wear, Limited Edition Autumn/Winter 2012/13

Born to Die Ready to Wear Limited Edition Autumn/Winter 2012/13 nga Drenusha Xharra

Inspirimi per kete koleksion eshte lloji i muzikes dhe stili i veshjes qe e kompletojne Lana Del Rey’n. Ky projekt e kurorezoi ne teresi diplomimin tim te suksesshem ne departamentin e dizajnit te modes prane “Akademise Evolucion” ne Prishtine. Me posht mund te shihni disa nga fotot e ketij koleksioni.

M.u.a: Studio Sellma
Model: Dina Ahmeti
Photography: Drenusha Xharra
Cover: Shpat Pacarada