Burberry Prorsum 2012 Spring Men Collection | Burberry Koleksioni për Meshkuj Pranverë 2012

Koleksioni i veshjeve për meshkuj nga Burberry për Pranverën 2012, më një stil unik, dhe ajo cka terhec vëmendjen janë ngjyrat e ndritshme si Verdhë, Jorgovan etj.

Për më shumë shih më poshtë fotot e Burberry Koleksionit Pranvere 2012

[image source: www.fashionstyleme.com]