Carmen Kass per Interview Gjermani Maj 2012

Modelja nga Estonia Carmen Kass per Interview Gjermani Maj 2012, paraqitet ne ‘Tuesday In Paris’, fotografuar nga Txema Yeste dhe stilist Klaus Stockhausen.