Caroline Corinth per Marie Claire Spanje Qershor 2012

Danezja Caroline Corinth per Marie Claire Spanje Qershor 2012, paraqitet ne rubriken ‘Aqua Girl’ fotografuar nga Fujimori dhe stilist Florence Reveillaud.