Carolyn Murphy per Vogue Gjermani Qershor 2012

Modelja dhe Aktorja Amerikane Carolyn Murphy per Vogue Gjermani Qershor 2012, paraqitet ne rubriken ‘Murphy’s Law’ fotografuar nga Alexi Lubomirski dhe stilist Christiane Arp.