Çfarë duhet të bëni kur jeni në Barcelonë

Barcelona është e njohur për shumë gjëra. Shumë fjalë janë të nevojshme për të përshkruar qytetin. Megjithatë, qyteti është veçanërisht i mirë në një gjë: kulturën. Ju mund ta shihni atë në rrugë, në ndërtesa dhe në popullin e saj. Për të ju japur një imazh të këtij përshkrimi, kam zgjedhur disa foto që tregojnë se si qyteti mund të jetë. Një gjë që më shokoi mua, ishte se kishte shumë dyqane të mire për meshkuj. Njëra ishte më e veçantë. Dyqani ‘El Ganso’ ishte zgjiedhja ideale për këtë blog, ai jep një përzierje të veshjeve urbane dhe preppy, dhe dizajni I brendshëm e bënte shumë të vecantë këtë vend. Kënaquni dhe inspirohuni nga pamjet e Familia Sagrada, vizitoni MACBA, shijoni pamjet e njerëzve në modë dhe bleni biletën tuaj për Barcelonë sa më shpejtë që të jetë e mundur!

Përgaditur nga: Gresa Rexhepi
Fotot nga : Gresa Rexhepi, vetem per Prishtina Street Style