Chanel | koleksioni para-vjeshtë 2012

Në këtë muaj (Dhjetor),  dizanjeri Karl Lagerfeld prezantoji koleksionin para-vjeshtë 2012 për Chanel ne Paris. Lagerfeld nuk ka qenë në Indi. “Është më shumë frymëzuese të mos vizitosh disa vende” tha ai, pas prezantimit te koleksionit Chanel, ku pamjet e shkaktuara kanë qënë spektakulare, dhe një udhëtim gjatë ditëve të fundit të verës në Raj.

Karakteri i rrobave është caktuar me temen „Paris-Bombay“, që rikujton se industria e modës së Evropës është kthyer gjithnjë në Indi, për të prodhuar copa ekstravagante të punuar me dorë. Plani i Lagerfeld ishte që çdo gjë që dukej indiane, në fakt secila veshje të krijohet në ateljenë Chanel në Paris.

[photo source: style.com]

 

Pëgaditur nga: Edisa Shahini