‘Chloé’ Clare Waight Keller

Stilistja e brendit ‘Chloé’ Clare Waight Keller, ka krijuar nje koleksion prej 35 veshjeve per sezonen te vjeshtes 2012,  ajo pershkruan koleksionin: “E gjithe kjo eshte per ni vajze Britaneze e kombinuar me elementet klasike te Parisit… perla dhe fjongo.” Me posht mund te shihni disa nga fotot.

[Source: vogue.com]
Pergaditur nga: Drenusha Xharra