Classic looks

Prej Audrey Hepburn, Olivia Newton, Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe, Natalie Wood dhe Grace Kelly e deri tek Fashionistat e diteve te sotme. Fotografite qe do t’i shikoni ne vijim jane “Baze e klasikes”

[Source: pinterest.com]
Nga: Drenusha Xharra