Daphe Groeneveld per i-D Pranvere 2012

Modelja Holandeze Daphe Groeneveld paraqitet ne ‘Curtsy While you’re thinking, it saves time’ per i-D Pranvere 2012, fotografuar nga Richard Bush dhe stilist Sarah Richardson.