Denisa Dvorakova per Vogue Japoni Prill 2012

Modelja Cekosllovake Denisa Dvorakova paraqitet ne “Pure Simplicity” per Vogue Japoni Prill 2012, fotografuar nga Yasurani Kikuma dhe stilist Satoshi Hirota. Veshja e Dvorakovas eshte seleksionuar nga koleksioni Akris Pranvere 2012.