Diana Moldovan per Velvet Itali Mars 2012

Modelja Romune Diana Moldovan paraqitet ne ‘Il Fiore Delle Mille e Una Notte’ (The Flower of the One Thousand and One Nights) per Velvet Itali Mars 2012, fotografuar nga John Akehurst dhe stilist Sabrina Vanotti.