Dsquared² | koleksioni para-vjeshtë 2012

Dan edhe Dean Caten dizanjerët e markës Dsquared², prezantuan koleksionin para-vjeshtë 2012 me moton “Good girl gone bad.” Me pëlqen secila veshje, sepse ka një kombinim prep-school dhe kombimini i ngjyrave janë thjesht fantastike.

[photo source: style.com]
Pëgaditur nga: Edisa Shahini