Edda Oscars per How to Spend It Maj 2012

Modelja nga Islanda Edda Oscars per How to Spend It Maj 2012, paraqitet ne rubriken ‘Enviable Settings’ fotografuar nga Yuval Hen dhe stilist Damian Foxe.