Edita Vilkeviciute per Vogue Spanje Mars 2012

Modelja Lituaneze Edita Vilkeviciute paraqitet ne “La Diosa” (Perendesha) per Vogue Spanje Mars 2012, fotografuar nga Greg Kadel dhe stilist Havana Laffitte dhe Belen Antolin.