Editorial Obsession: Frida Gustavsson për Elle Sweden shkurt 2012

Frida Gustavsson luan rolin e një “fashion victim” me veshje të përzier të stilit “rockabilly”, për revistën Elle Sweden të muajit shkurt. E fotografuar nga Andreas Sjodin, stiluar nga Lisa Lindqwister, njëashtu grimi dhe flokët nga Ignacio Alonso

 

Përgaditur nga: Edisa Shahini