Editorial Obsession: Luisa Bianchin për L’Officiel Paris Shkurt 2012

Luisa Bianchin e fotografuar nga Alexander Neumann, për koleksionet e pranverës ajo është prezantuar me një miks të stilit të viteve 50-të, për revistën L’Officiel Paris -të muajit shkurt. Modelja Luisa Bianchin fotografohet në garderobe relaksuse për ditët e bukura dhe te ngrohta të pranverës/verës: me veshje të Viktor & Rolf, Dolce & Gabbana, Blumarine, Marc Jacobs e stiluar nga Vanessa Bellugeon. Makeup artist Sergio Corvacho dhe hair stylist Enrico Mariott, të gjithë janë kujdesur për dukjen e Luisa Bianchin

Përgaditur nga: Edisa Shahini