Editorial Obsession: Ophelie Rupp për Posh Magazine

Ophelie Rupp është fytyrë e re në botën e modës, e fotografuar nga Andrea D’Aquino për revistën Posh të Italisë. Ophelie është duke veshur garderobë në ngjyrë metalike, nga markat Sportmax, Miu Miu dhe Chanel të selektuara nga stilistët Arkadius Giesek dhe Daniel Balks, dhe e përkujdesur për makeup dhe flokë nga Eda Yildiz.

Përgaditur nga: Edisa Shahini