Ehren Dorsey per Vogue Rusi Korrik 2012

Modelja Amerikane Ehren Dorsey per Vogue Rusi Korrik 2012, paraqitet ne rubriken ‘The Road’ fotografuar nga Julia Noni dhe stilist Claire Dhelens.