Eshte apo s’eshte ?

Per Ballinen e Revistes Vouge US, shkurt 2012, kengetarja Taylor Swift ndryshoi nga stili  i saj “ALL AMARICAN LOOK” ne nje ROCKSTAR STYLE te viteve 70-ta. Me floke te shtrira dhe te gjata duket Rock si nena e saj.

Me posht ishni disa foto te Taylor Swift

 

Pëgaditur nga: Gresa Vokshi