FASHION IS DEAD! COLOUR BOMB

Stilisti Valdrin Sahiti, kesaj rradhe do te na mahnite me nje koleksion ultra-high fashion/oriental per sezonen e para veres 2012, ku se shpejti do te informohemi se ne cfare date do te mbahet sfilata dhe ne c’vend. Muza e tij inspiruese eshte kengetarja e mirenjohur, Leonora Jakupi. Ai bashkpunoi me dyshen e mrekullueshme, Studio Sellma dhe Kaci. Fotografite jane realizuar nga Artan Korenica.

Pergaditur nga: Drenusha Xharra