Lately Fashion Industry of Kosova put out a lot of great Fashion Designers: Valdrin Sahiti, Blerina Kllokoqi Rugova, Krenare Rugova, Venera Mustafa etc. but the last months  in this branch another star rised up: Drenusha Xharra.

Drenusha’s Creations are stylish and unique. Her Collection was published this year. The audience liked her collection from the beginning.  Now her Creations are part of Creativ PR Showroom in New York.

Take a look some of her creations in Creativ PR

Koheve te fundit industria Kosovare e modes ka nxjerre shume dizejnatore te mire : Valdrin Sahiti , Blerina Kllokoqi Rugova, Krenare Rugova, Venera Mustafa, e shume te tjere, por qe disa muaj ne kete skene u ngrit edhe nje yll tjeter: Drenusha Xhara. Kreacionet e Drenushes jane unike me shume stil dhe material te mrekullueshem. Kolekcioni i saj u publikua kete vit ku qe ne fillimet e punes ra ne sy me stilin e saj retro, pelqyeshmeria ne publik shihet edhe nga suksesi I saj ne vend e sidomos tani me edhe ne SHBA ku kreacionet e saj tani me jane pjese e Creativ PR Showroom ne New York.

Prepared by: Donika Pllana

1377617_513459458753381_1537320765_n 1379278_513459475420046_262069611_n 1380341_513459412086719_402434914_n 1381495_513459428753384_24478821_n 1381729_513459465420047_355407033_n 1385063_513459408753386_1922820999_n