GANT Koleksioni Pranvere/Vere 2012

Gant me koleksionin i ri Pranvere/Vere 2012, koleksion ky me plot ngjyra, stil te vecant dhe shume cool duke filluar nga pantallonat, kemishat, bluzat, kapelat, kravatat etj. Besoj qe shume nga ju do deshironit qe te ishte pjese e garderobes tuaj. Me  posht mund te shihni disa nga fotot e ketij koleksioni te (ekspozuara) GANT Rugger dhe GANT nga Michael Bastian