Givenchy Women’s Pre Fall 2012

Për të diskutuar për koleksionin para-vjeshtë 2012 të markës Givenchy, neve duhet të fillojm së pari nga çizmet. Dizanjeri Riccardo Tisci, ka sjellur çizme gjerë në gjunjë, të mbuluara me cope të lekurës, e cila i transformon ato në formë plotësisht të jashtëzakonshme. Tisci ka theksuar që ai kishte iden e viteve 1950-ve, të stilit të Bettie Page, po njëashtu të viteve 1970-ve në stilin e kalorësve. Sidoqoftë Riccardo Tisci nuk ndalet me idejat e tij inovative dhe shume inspiruese për adhuruesit e tij.

[photo source: style.com]


Përgaditur nga: Edisa Shahini