Gjyshe “ Fashionistas”

Ju kujtohet që sa herë dëshironi t’a bëni spjegimin e dukjes së një gruaje në moshë gjithnjë themi:“ Një gjyshe simpatike, me buzë të kuqe dhe me një sheshir!” .Keni vëmëndjen, të gjitha janë të apasionuara në brendet Chanel dhe Dior.I kemi zgjedhur disa fotografi për gjyshet më fashionista. Check them out! Mbresëlënëse!

 

[photo source: advancedstyle.blogspot.com]


Pëgaditur nga: Drenusha Xharra

 

 
 • Vjosa Hajdini

  uhmazing

 • Vjosa Hajdini

  uhmazing nannies

 • Vjosa Hajdini

  uhmazing nannies :)

 • Vjosa Hajdini

  uhmazing nannies :)

 • Anonymous

  Gorgeous :)

 • gerta11

  Gorgeous :)

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000085762371 Arta Bruçaj

  nkosov hala skan mri kto gjyshe

  • Anonymous

   menyra e jeteses e bon te veten kshtu qe spaku gjeneratat e reja le t’jene ne hap me kohen :) qajo kryesore

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000085762371 Arta Bruçaj

  nkosov hala skan mri kto gjyshe

  • pss_prishtinastreetstyle

   menyra e jeteses e bon te veten kshtu qe spaku gjeneratat e reja le t’jene ne hap me kohen :) qajo kryesore