Marcelina Sowa per Grazia UK Maj 2012

Polakja Marcelina Sowa per Grazia UK Maj 2012, paraqitet ne rubriken ‘Under the Sun’ fotografuar nga Kevin Sinclair dhe stilist Andrew Holden.