Gucci | Koleksioni Para-Vjeshtë 2012

Koleksioni i fundit  i Gucci për para-vjeshtë 2012, Frida Giannini ka krijuar nje koleksion plotësisht gati për t’u veshur. Edhe artistja Emma Stione morri pjesë në People’s Choice Award, dhe ajo u prezantua me seter tux në ngjyrë të gjelber, të kombinuar me pantallona të zeza nga koleksioni Gucci pranvere 2012. Mua me pëlqen ky koleksion tejë mase, sidomos setrat të shkurtëra me rrip te hollë, dhe fustana të lehte për mbrëmje. Kombinimi i ngjyrave grid te bardhë, ngjyrë nude dhe e kuqe e mbyllur, duket fantastike për veshjet e përditshme.

[photo source: style.com]


Përgaditur nga: Edisa Shahini