Hanna Wahmer per Revisten Interview Gjermani Mars 2012

Modelja Gjermane Hanna Wahmer per Revisten Interview Gjermani Mars 2012 paraqitet ne rubriken ‘One Wong Move’ fotografuar nga Johan Sandberg dhe stilist Klaus Stockhausen.