Hilary Rhoda per Madame le Figaro Maj 2012

Amerikanja Hilary Rhoda per Madame le Figaro Maj 2012, paraqitet ne rubriken ‘Belle Nature’ fotografuar nga Nico dhe stilist Julie Gilet.