Ilva Heitmann per QVEST Pranvere/Vere 2012

Gjermanja Ilva Heitmann per QVEST Pranvere/Vere 2012 paraqitet ne rubriken ‘Arizona Blue’, fotografuar nga Maria Karas dhe stilist Cannon.