Isabeli Fontana per Vogue Paril Prill 2012

Brazilianja Isabeli Fontana paraqitet ne ‘Shotgun Wedding’ per Vogue Paril Prill 2012, fotografuar nga Peter Lindbergh dhe stilist Anastasia Barbieri.