Izabel Goulart for Blanco Jeans 2012 Campaign

Izabel Goulart modelon koleksionin e fundit te xhinseve Blanco per kampanjen “We Love Jeans”. Para fotografit David Dunan, Izabel pozon mahnitshem ne xhinse “skinny”, bluze te thjeshta dhe xhakete xhins.  Me posht mund te shihni disa nga fotot.